Persoonlijk Kledingadvies

Iedere vrouw is uniek, maar iedereen kan er goed uitzien. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat voor lichaamsvorm je hebt, over welk gedeelte van je lichaam ben je wel tevreden en waarover niet. Wat voor type ben je, wat voor kleding draag je het liefst.

Niet alleen het model, maar ook de kleur van je kleding kan veel doen voor je uitstraling. Daarom kijk ik ook welke kleuren mooi staan bij jou. Hierbij let ik op de haarkleur, de kleur van je ogen en de tint van je huid. Als je de juiste kleuren draagt, geeft dit een nog mooiere uitstraling. Op deze manier probeer ik je een beetje te leren kennen en aan de hand van al deze dingen geef ik je dan advies, welke kleding het beste past bij jouw figuur en jouw persoonlijkheid.  

Niet alleen vrouwen kunnen bij mij terecht, maar ook mannen zijn van harte welkom. Vind je het bijvoorbeeld lastig om kleding te combineren of weet je niet zo goed wat voor soort kleding past bij welke gelegenheid. Ook bij dit soort dingen kan ik helpen, zodat je er elke dag goed gekleed uitziet.

Workshops

Ik geef ook workshops op locatie voor kleine groepen, voor zowel bedrijven als particulieren. Na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers nog een boekje mee, waarin alle tips en adviezen nog een keer op een rijtje staan.

Workshop Kleding:

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over verschillende figuurtypes en welke modellen daar het beste bij passen, zodat jouw figuur het mooist tot z’n recht komt. Ook het gebruik van kleur gaan we behandelen en wat het effect hiervan is op je uitstraling.

Workshop sollicitatiekleding:

Tijdens deze workshop ga ik uitleggen waar je op moet letten, wanneer je kleding gaat uitzoeken voor een sollicitatiegesprek. Wat je beter wel en beter niet kunt doen om een goede eerste indruk te maken.

Scroll naar boven